ΦΕΤΑ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ ΓΚΑΜΟΝ

Βαθμός δυσκολίας

Διαδικασία και Υλικά:

  • Αφαιρούμε το πλαστικό περιτύλιγμα και το βράζουμε με το δίχτυ σε νερό μαζί με το χυμό ενός πορτοκαλιού για 1:45 χαμηλό βράσιμο.
  • Μετά του αφαιρούμε το δίχτυ και κόβουμε το γκάμον σε φέτα 230-250gr. (Το Γκάμον προσφέρεται και σε φέτες)
  • Σερβίρουμε με αυγό ποσέ 3 λεπτών βρασμένο σε αλατισμένο νερό και ελάχιστο ξύδι.
  • Συνοδεύεται με σάλτσα πορτοκαλιού.

Καλή σας όρεξη!